Robby
30 min.
1-12 pers.
Ingrediënten
  • 75 gram hazelnoten
  • 50 gram pure chocolade (72% cacao)
  • 50 gram melkchocolade
  • 180 ml gecondenseerde melk
  • 1 eetlepel honing

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de hazelnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 10 min. goudbruin onder regelmatig omscheppen. Laat 10 min. op een bord afkoelen. Maal de noten in de keukenmachine in 5 min. tot een gladde pasta en schep hierbij de rand van de kom regelmatig schoon met een spatel. Breng een pan met een laagje water aan de kook. Snijd de pure chocolade en melkchocolade grof, doe de chocolade, melk en honing in een kom en hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer 5 min. tot de chocolade is gesmolten (au bain-marie). Doe de chocolade bij de notenpasta in de keukenmachine en meng 2 min. tot gladde Nutella!


Pagina 2/2

Beeld: Videostill