Ingrediënten
  • 15 gram parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 takje peterselie, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel roomboter, op kamertemperatuur
  • 2 sneetjes brood
  • 1 plak jonge kaas
  • 2 plakjes cheddarkaas
  • 15 gram mozzarella, geraspt
01 augustus 2019
10 min.
1 pers.

Zo smaakt-ie nóg lekkerder

Voor een lekkere tosti, met extra veel kaas, zijn wij altijd wel te porren. Ook zijn we er als de kippen bij als er knoflookbrood wordt aangesneden. Herkenbaar? Dan vind jij deze combinatie van beide vast ook heerlijk! Het is ook nog eens heel simpel om te maken.

Ook heerlijk als hapje!

Gebruikers van de mobiele versie van onze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je de kruidenboter-tosti?

  • Doe de parmezaanse kaas in een kommetje en roer de peterselie erdoorheen.
  • Voeg de knoflook en roomboter toe en meng alles goed.
  • Verdeel de kruidenboter over de sneetjes boter.
  • Doe de jonge kaas, cheddarkaas en mozzarella op een van de onbelegde kanten van de boterham en leg de andere boterham erbovenop.
  • Verhit een koekenpan op een middelhoog vuur en leg de tosti in de pan.
  • Bak beide kanten goudbruin in een paar minuten.

Ook lekker: chocolade-biscuitcake van koningin Elizabeth

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Greg’s Kitchen | Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • 15 gram parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 takje peterselie, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel roomboter, op kamertemperatuur
  • 2 sneetjes brood
  • 1 plak jonge kaas
  • 2 plakjes cheddarkaas
  • 15 gram mozzarella, geraspt