Desy

 Je maakt het nooit meer met paneermeel!

Ook zo’n fan van een visje op z’n tijd? Dan moet je dit recept echt eens proberen! We garanderen je; als je dit recept hebt geprobeerd paneer je je visjes echt nooit meer met paneermeel! Ga gauw naar de winkel en haal de volgende ingrediënten:

Dit heb je nodig (voor 4 personen):

  • visfilet voor 4 personen (bijvoorbeeld kabeljauw)
  • 325 gram aardappelpuree (bereid)
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • zout en peper
  • 1 ei, geklopt

Zo maak je het:

  • Mix de aardappelpuree met de knoflookpoeder, de tijm, de oregano, het zout en de peper.
  • Klop het ei op.
  • Dip de visfilet in het ei en haal de filets vervolgens door de aardappelpuree. Zorg dat ieder stukje van de vis goed bedekt is met puree.
  • Verhit olie in een pan en frituur de filets in de pan, ongeveer tien minuten aan beide kanten. Serveer met lekkere groenten!

Eet smakelijk!

Bron: Food | Beeld:  pxhere