Naomi

Wij missen de koolhydratenpasta’s niet meer!

Heel veel mensen proberen af te vallen door wat minder koolhydraten te eten. Een goed voornemen dachten wij zo. Toch missen wij dan wel onze overheerlijke pastagerechten. Tijd voor een alternatief! Deze koolhydraatarme pasta is heel gemakkelijk te maken met maar twee ingrediënten. Je kunt vervolgens gewoon je pastasaus maken met jouw favoriete vlees en groenten. Dat is gegarandeerd genieten geblazen!

Simpel en gezond!

Wat heb je nodig? (voor 1 persoon)

  • 115 gram mozzarella, geraspt
  • 1 ei

Wat moet je doen?

  • Doe de mozzarellarasp in een magnetronbestendig schaaltje en laat het in een minuut smelten op vol vermogen.
  • Voeg het ei nu erbij en roer het door tot er een soort deeg ontstaat.
  • Druk dit vervolgens tussen twee vellen vakpapier plat en snijd het in reepjes.
  • Doe de reepjes even in de koelkast totdat je ze wil gebruiken. Wanneer je de koolhydraatarme pasta wilt gaan gebruiken, kook dan de pasta kort een aantal minuten in kokend water.

Lees ook: Een gezonde pasta carbonara? Het bestaat en zó maak je ‘m

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: tasty | Beeld: videostill tasty