Wat vreselijk voor het gezin

Wat een leuke vakantie in Griekenland moest worden voor het gezin van Natalie Rawnsley nam een hele dramatische wending. Natalie bestelde kipfilet in een restaurant en na 36 uur gebeurde er wat vreselijks. 

Dit zag niemand aankomen.

Kipfilet

De man van Natalie vertelt aan de media dat hij nog steeds niet kan bevatten wat er gebeurd is met de liefde van zijn leven. Ze waren met hun gezin op vakantie en zouden lekker uit eten gaan. “Ik en mijn zoons aten die avond pasta, brood en worstjes. Natalie had voor een andere maaltijd gekozen die bestond uit kip, sla, garnalen en groenten. Toen ze begon te eten en haar kip opensneed, gutste het bloed eruit. Ik zei dat het er niet goed uitzag”. Nathalie besloot het gerecht terug te brengen naar de keuken, om later met een nieuw gerecht terug te komen. Natalie had toen alleen al wel een paar hapjes van de kip gegeten.

Buikgriep

Toch waren die paar hapjes voldoende, zo bleek later. Eerst leek alles gewoon goed te gaan, maar de vrouw kreeg al gauw last van misselijkheid en ze moest overgeven. De dokter kwam langs en vertelde het gezin dat de vrouw last had van buikgriep en dat de rest op moest passen dat ze het niet ook zouden krijgen. Een aantal uren later ging het opeens rap bergafwaarts met de vrouw en moest ze met spoed naar een ziekenhuis gebracht worden. De hartslag van Natalie werd steeds zwakker en rond 1 uur in de nacht stierf de vrouw aan de gevolgen van een paar hapjes rauwe kip.

E.coli

Natalie had de E.colibacterie binnen gekregen en sommige mensen zijn daar vatbaarder voor dan anderen. Sommige mensen zullen zich alleen een beetje ziek en zwak voelen, terwijl anderen kunnen overlijden aan de gevolgen. Toch moet je het risico nooit nemen. Snijd je kip altijd eerst door om te zien of die goed gaar is. Als dit niet het geval is, moet je er absoluut geen hap van nemen.

Lees ook: Let op! Dit moet je volgens een manager nóóit meer bestellen bij de McDonalds

Bron: Libelle | Beeld: pixabay