18 september 2017
Naomi

De McNuggets zien eruit als een soort ‘roze schuim’

Stiekem houden we allemaal wel van een flinke schranspartij bij de McDonalds. We weten dat het eten daar niet geheel volgens de schijf van vijf is, maar dat weerhoudt ons zeker niet. Toch zijn er wat dingen die we beter kunnen laten. Zeker als je de verhalen van deze manager van de McDonalds moet geloven. 

De beschrijvingen van het eten liegen er niet om.

McNuggets
Via de website Reddit konden lezers vragen insturen, waar de manager dan antwoord op gaf. Niemand had echter verwacht dat hij zó eerlijk zou zijn. Vooral de kip bij de fastfoodgigant werd niet ontzien. Hij vertelt dat de kip die McDonalds serveert er echt vreselijk uit ziet. Hij zou zelfs een beetje gelatine-achtig ogen. ‘We ontdooien de kip en stomen hem. De kip wordt voorgekookt in Thailand en dan wordt het bevroren naar ons opgestuurd.’ Ook die superpopulaire McNuggets blijken niet zo lekker te zijn, voordat ze gebakken worden. Ze worden door de manager beschreven als ‘een soort roze schuim’.

Big Mac
Eet jij bij de McDonalds liever een salade? Sorry, maar ook dan moeten we je teleurstellen. In de dressing van die salades zit ‘behoorlijk wat troep’, aldus de manager. Gelukkig is lang niet alles zo slecht bij de Mac. Ze gebruiken veel verse ingrediënten en het rundvlees is van goede kwaliteit. Daarbij worden voornamelijk scharreleieren gebruikt. Ruil die salade en McNuggets dus in het vervolg liever in voor een BigMac of Quarter Pounder.

Dit later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: pexels