Maayke
15 min.
2 pers.

Lekker en makkelijk als heerlijke lunch

Wij zijn bij Kookfans niet vies van een gevuld broodje. Eerder schreven we al over deze heerlijke gevulde ontbijtbroodjes en wat dacht je van dit stokbrood gevuld met bbq chicken. Alleen bij het idee al loopt ons het water in de mond. Toen we daarom ook dit recept van KeukenZusjes voorbij zagen komen moesten wij dit recept ook met jullie delen.

In nog geen 20 minuten heb je een heerlijke lunch op tafel staan.

Wat heb je nodig? (voor 2 broodjes)

  • 2 Italiaanse bollen
  • 100 gram gehakt
  • 1 rode paprika
  • 1 groene of gele paprika
  • een halve rode ui
  • een halve theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • een snufje cayennepeper
  • 2 theelepels tomatenpuree

Zo maak je het:

  • Snijd de paprika’s en de rode ui in kleine blokjes. Zet dit aan de kant.
  • Verhit een scheutje (olijf)olie in een koekenpan en bak het gehakt rul.
  • Breng het gehakt op smaak met de komijn, paprikapoeder, een snufje zout, peper en cayennepeper.
  • Voeg nu de blokjes ui en paprika en bak dit geheel ongeveer 3 tot 4 minuten.
  • Voeg tenslotte de tomatenpuree toe en mix alles goed door elkaar. Zet na 2 minuten het vuur uit.
  • Snijd de top van de Italiaanse bollen eraf en hol het binnenste van de bollen goed uit.
  • Vul de Italiaanse bollen vervolgens met het gehaktmengsel. Enjoy!

Bekijk hier nog eens de volledige uitleg in de video:

Lees ook: Geniaal: dít is wat je kunt doen met oud stokbrood en een zakje!

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron en beeld: YouTube, KeukenZusjes