Naomi
15 min.
3 pers.
Ingrediënten
  • 120 milliliter slagroom
  • 110 gram roomkaas
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1/2 theelepel vanille-extract
  • Suiker naar smaak

Deze heerlijke mousse wordt jouw favoriete toetje!

Wij zijn met z’n allen gigantische toetjesliefhebbers en dat schuiven we niet onder stoelen of banken. Hoe vol we ook zitten, een toetje past er altijd bij! Toch houden we niet heel veel van moeite doen voor een lekker toetje. Zelf maken lijkt ons zo’n gedoe, maar dat is onterecht. Dit toetje staat namelijk binnen vijf minuten op tafel en het is zo veel smaakvoller dan de toetjes die je in de supermarkt koopt!

Probeer het maar!

Wat moet je doen?

  • Klop de slagroom goed stijf tot er stevige pieken ontstaan.
  • Pak een andere kom en klop hier de roomkaas in los samen met de pindakaas het vanille-extract en eventueel wat suiker.
  • Voeg hier de slagroom aan toe en mix dit op middelhoge snelheid voor ongeveer één minuut, totdat het mousse-achtig wordt en geen klontjes meer heeft.
  • Serveer de mousse eventueel met wat kruimels pure chocolade.

Dit vind je vast ook lekker: Romige Oreo®-tiramisu met Baileys®

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: All day i dream about food | Beeld: videostill