20 min.
5 pers.

 Soms kan je smaakvolle dingen nóg lekkerder maken!

Sommige dingen zijn van zichzelf al heel erg lekker, zoals Turks brood. Dit luchtige brood is zo smaakvol en heerlijk en er is nu een manier om dit nóg lekkerder te maken. Wij hadden ook geen idee dat het kon, maar het is toch echt zo. Maak dit brood heerlijk bij een salade of soep en je zult gegarandeerd smullen. 

Het is eigenlijk een soort pizza.

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Hol het brood uit met een lepel.
  • Verhit een klontje boter in een pan en pers de knoflook uit in de pan.
  • Zet het uitgeholde brood in de oven tot het een beetje bruin wordt vanbinnen.
  • Bak het gehakt rul in de pan en voeg de groenten en kruiden toe.
  • Bereid de bechamelsaus, zoals op het zakje is aangegeven.
  • Roer de kruidenroomkaas door de bechamelsaus.
  • Giet de saus bij het gehaktmengsel en vul hier het brood mee.
  • Bak het geheel nu nog voor 10-12 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Last van een opgeblazen gevoel? Dat kan aan deze groenten liggen

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Smulweb | Beeld: Videostill YouTube 

Ingrediënten
  • 1 Turks brood
  • 500 gram gehakt
  • 500 gram Italiaanse roerbakmix
  • 150 gram kruidenroomkaas
  • 1 zakje bechamelsaus
  • 4 eetlepels roomboter
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden