Christel

Iedere zoetekauw wordt blij van deze Twixcake!

Saaie boerencake in huis en heb je zin om er iets speciaals van te maken? Geen probleem; je kunt hem heel snel opleuken en lekkerder maken met slechts drie ingrediënten! Deze Twixcake heb je binnen een mum van tijd gemaakt en lekker dat hij is!

Wat heb je nodig?

  • (Zelfgebakken) cake
  • 225 gram zachte fudge caramel (Lonka)
  • 170 gram chocolade
  • 30 milliliter gecondenseerde melk

Wat moet je doen?

  • Plaats de cake op bakpapier.
  • Doe de karamel in een kom samen met de gecondenseerde melk, smelt dit  au bain-marie en roer regelmatig. Laat de karamel daarna even koelen.
  • Schenk de karamel over de bovenkant van de cake. Laat zo min mogelijk karamel aan de zijkant lopen. Zet de cake ongeveer 15 minuten in de koelkast, zodat de karmel kan harden.
  • Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie en schenk de chocolade over de cake heen. De chocolade moet wél over de zijkanten komen. Laat de chocolade harden en de Twixcake kan geserveerd worden!

Variatietip:

Probeer ook eens:

Bron: I Wash You Dry | Beeld: videostill