Desy

De Hollandse aardappel met een Grieks tintje!

Houd je van groenten met aardappelen maar wil je het eens op een andere manier eten dan alleen gekookt? Dan moet je echt deze heerlijke Griekse aardappelschotel met feta proberen. Iedereen zal het lekker vinden!

Dit heb je nodig (voor 4 personen) 

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 zakken Griekse aardappelschotel (à 450 gram, diepvries)
  • 1 gele paprika, in ringen
  • 3 tomaten, in plakjes
  • 100 gram feta
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet

Zo maak je het:

  • Verhit twee eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de aardappelschotel in 10 minuten gaar. Blijf regelmatig omscheppen.
  • Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Schep de ovenschaal vol met de aardappelschotel en rangschik hier de paprika en tomaat op. Verkruimel de feta boven de schaal en bestrooi met oregano.
  • Sprenkel er nog wat olijfolie overheen en doe twintig minuten in de oven. Eet smakelijk!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Margriet | Beeld: Super Easy Moussaka door jules onder de licentie CC By 2.0