Twix pasta is natuurlijk voor de échte liefhebber

Je kent dat vast wel, van dat typische broodbeleg en van die vreemde pasta’s uit de Verenigde Staten zoals Fluff, oftewel marshmellowpasta, of andere exotische smaken en smaakcombinaties waar we hier in ons kleine kikkerlandje alleen maar van kunnen dromen. Heel vaak is dat alles in ons land niet in de supermarkt verkrijgbaar vanwege het feit dat we gewoon simpelweg een te kleine markt zijn voor veel fabrikanten. Maar gelukkig kunnen we tegenwoordig wel terecht in allerlei speciaalzaken die zich hebben gespecialiseerd in producten uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten of uit Groot-Brittannië. Je vindt ze meestal in de grotere steden, wederom vanwege de hoeveelheid potentiële klanten die er wonen.

Voedingsmiddelenfabrikant Mars heeft weer bijzonder nieuw product op de markt gebracht in Engeland, namelijk Twix pasta. Huh wat? Ja onze buren aan de overkant van het Kanaal hebben weer een extra reden om blij met zichzelf te kunnen zijn, want zij hebben weer eens iets wat wij niet hebben. Dit willen wij ook hebben! Vanaf deze week is het bijzondere beleg te koop bij de Britse supermarktketen ASDA. Dat klinkt niet echt bekend hè voor ons Nederlanders?

What you see is what you get! De pasta van Mars is precies wat je verwacht, namelijk chocoladepasta met karamel en knapperige stukjes biscuit er doorheen. Mars geeft aan dat de pasta erg lekker is voor op toast of voor op een Britse crumpet, maar die kennen wij hier natuurlijk niet. Crumpets zijn een soort dikke kleine pannenkoeken die bij het ontbijt gegeten worden. Het is waarschijnlijk niet moeilijk om je voor te stellen hoe hier in Groot-Brittannië op gereageerd zal worden, toch? Wie van jullie heeft hier ook wel zin in! Wij gaan in ieder geval voor de Twix pasta!

Zoals je op de foto al hebt kunnen zien hebben we wel al wat verklapt, want Mars heeft in Groot-Britannië namelijk al eerder twee soortgelijke pasta’s uitgebracht, namelijk van Maltesers en van Bounty. Als jullie alarmbellen nu compleet beginnen te rinkelen dan zul je toch nog echt even geduld moeten hebben voordat ze officieel in Nederland verkrijgbaar zijn in de winkel. Sterker nog, misschien gebeurt dat wel nooit, dus de echte liefhebbers wijzen we vooral graag de weg naar de wonderbare wereld van het internet.

 

 

Ben je nou dol op dit soort unieke producten, dan ben je vast net zo verbaasd als we je vertellen dat ze in Japan meer dan 200 verschillende KitKats hebben in de meest bizarre, exotische smaken. Lees ook eens ons artikel hierover, het artikel vind je hier.

Beeld: Pixabay