Naomi

Deze bladerdeegballetjes zet je supersnel op tafel

De Airfryer is bij ons niet meer uit de keuken weg te denken. Je hoeft helemaal geen vet toe te voegen en toch komt alles er heel knapperig uit. We hebben deze heerlijke bladerdeegballetjes met gehakt uit de Airfryer gevonden dat binnen een mum van tijd op tafel staat. 

Pas alleen wel op: als je begint met het eten van dit heerlijke recept is het heel lastig om te stoppen.

Wat heb je nodig?

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 pakje bladerdeeg, diepvries
  • 1 zakje uiensoepmix
  • 2 eieren

Wat moet je doen?

  • Verwarm de Airfryer voor op 180 graden.
  • Meng het rundergehakt met 1 ei en de kruiden. Zorg dat dit een goed gemengd geheel wordt. Draai vervolgens 20 balletjes van het gehaktmengsel.
  • Zorg dat het bladerdeeg nog niet helemaal ontdooit is en snijd de plakjes doormidden.
  • Verpak de balletjes gehakt in het bladerdeeg en leg ze in een met bakpapier beklede springvorm.
  • Klop het tweede ei los en smeer het bladerdeeg daarmee in.
  • Bak de bladerdeegballetjes in 17 minuten goudbruin en gaar.
  • Geniet ervan!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Airfryerweb | Beeld: videostill, YouTube