Ingrediënten
  • 250 gram roomkaas
  • 240 + 500 milliliter melk
  • 1 pakje aardbei kloppudding
  • 1 bak aardbeien, in stukjes gesneden + 3 losse aardbeien
  • 125 mililiter slagroom
  • 60 gram digestive koekjes
  • 50 gram roomboter
Naomi
10 min.
6 - 8 pers.
Ingrediënten
  • 250 gram roomkaas
  • 240 + 500 milliliter melk
  • 1 pakje aardbei kloppudding
  • 1 bak aardbeien, in stukjes gesneden + 3 losse aardbeien
  • 125 mililiter slagroom
  • 60 gram digestive koekjes
  • 50 gram roomboter

En deze aardbeienpuddingtaart smaakt ook nog eens heerlijk!

Je krijgt bezoek, maar je vergat een taart te maken terwijl je je visite beloofd had dat je ze zou trakteren op een zelfgemaakte lekkernij. Paniek! Gelukkig bestaat deze aardbeienpuddingtaart. In tien minuten is-ie klaar om op te eten en niemand zal doorhebben dat je het vergeten bent. Ideaal!

Ren snel naar de supermarkt zodat je deze heerlijke taart kunt maken.

Wat moet je doen?

  • Smelt de boter in de magentron of in een steelpannetje.
  • Vermaal de koekjes in een keukenmachine.
  • Meng de koekkruimels met de boter en druk dit op de bodem van een met bakpapier beklede springvorm. Druk de bodem met de bolle kant van een lepel aan en zet de bodem in de koelkast tot je ‘m moet gebruiken.
  • Klop in een grote kom met een handmixer de roomkaas los.
  • Doe de kloppudding en de melk in een aparte kom en maak dit volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Voeg de pudding aan de roomkaas toe en meng dit goed door elkaar.
  • Voeg de slagroom toe en meng het tot het een zachtroze kleur krijgt.
  • Schep de aardbeienstukjes er voorzichtig doorheen en giet het mengsel vervolgens over de bodem.
  • Maak het af met de drie aardbeien en de taart is klaar!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NerdyMama  | Beeld: Pixnio