03 maart 2022
Fabiën

Deze wil je proeven!

We zijn dol op pizza en bestellen – of maken – er stiekem toch best vaak eentje. Echter, wanneer je vegan bent kan het soms behoorlijk lastig zijn om ergens te smullen van een lekkere pizza. Gelukkig heeft Big Americans daar iets op bedacht, want het pizza-merk komt nu met hun eerste verrukkelijke veganistische pizza!

Vegan

De Big Americans-lijn van Dr. Oetker heeft al jaren lekkere pizza’s in de vriesvakken van supermarkten als Jumbo en Albert Heijn liggen. De dikke Amerikaanse bodem en vele toppings kenmerken het populaire merk. Het enige wat Big Americans nog niet had op pizza-gebied, was een vegan variant. Tot nu, want het merk voegt de Vegan BBQ Jackfruit pizza toe aan het aanbod. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze 100% plantaardige pizza belegd met jackfruit, tomaten, rode ui, een vegan kaas en BBQ-saus. Enne, de pizza smaakt zó goed dat je waarschijnlijk niet eens doorhebt dat deze ook nog eens vegan is.

Andere smaken

Benieuwd naar de pizza? De Vegan BBQ Jackfruit pizza van Big Americans is vanaf deze week verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn. Voor 4.69 euro is deze topper al van jou. Ben je geen vegan en wil je een andere smaak van het merk proberen? Dan kun je ook voor een van de 12 andere smaken gaan. Zo kun je kiezen uit BBQ Chicken, Triple XL Meat, Spicy Edition, Cheese Onion, BBQ Pulled Pork, Hawaii, Kebab, Supreme, Texas, Double Pepperoni of Ham & Cheese. Genoeg keuze toch? Rennen naar de winkel!

pizza

Lees ook: Aha: om deze reden is een afhaalpizza nooit helemaal doorgesneden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron & Beeld: Big Americans (Dr. Oetker)