Yes: Doritos komt met twee nieuwe chipssmaken

18 augustus 2022
Jaimy Boer

Perfect voor bij de barbecue!

Het chipsschap in de supermarkt heeft in de loop der jaren een flinke metamorfose ondergaan met steeds meer bijzondere smaken. Goed nieuws voor de hartige eter, want er komen twee nieuwe smaken bij. Chipsmerk Doritos breidt het assortiment namelijk uit met Classic Ketchup en Spicy Mustard

Nieuwe smaken

De Classic Ketchup, die een zoetzure smaak heeft, werd voor het eerst geïntroduceerd in Canada. De zoetzure smaak werd al snel ontzettend populair, en niet veel later kwam daar de Spicy Mustard bij. De mosterd-smaak is geïnspireerd op Chinese hete mosterd, in plaats van de standaard klassieke gele mosterd.

Hartige duo

Het hartige duo is perfect voor de barbecue, al heeft Doritos ook een goed idee wat je met de nieuwe smaken kunt doen. Op social media tippen ze: “We hopen dat we snel hotdogs zien met Doritos erop.” Wat een goed idee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doritos ® (@doritos)

Limited edition

De nieuwe smaken van Doritos zijn limited verkrijgbaar, en uitsluitend te koop bij Snacks.com. Dit is een webshop waar je terecht kunt voor alle soorten cornflakes, chips, dips en andere crunchy snacks. Helaas kunnen we vanuit Nederland niet bij de webshop bestellen, dus we hopen dat de smaken snel te koop zijn bij de Nederlandse (online) supermarkten!

Andere smaken

Doritos heeft overigens ook nog andere smaken die perfect bij de barbecue passen. Zo vind je – gelukkig – wel de nieuwe Guacamole-smaak in Nederland, net als de Flamin’ Hot Nacho Cheese. Om je vingers bij af te likken!

Lees ook: Recept: zo maak je zelf chips met BBQ-smaak

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: iStock, Doritos