30 augustus 2022
Jasmijn

Ga jij hem in huis halen?

Lidl heeft regelmatig bijzondere producten in de schappen liggen en ook dit keer is het weer raak. De supermarkt verkoopt deze week namelijk een wel heel bijzondere salade voor op brood. Liefhebbers van een kapsalon kunnen hun hart ophalen!

Nederland in de spotlight

Bij Lidl staat iedere week een ander land in de spotlight en deze week is het de beurt aan Nederland. En hoewel je bij ons eigen kikkerlandje misschien niet meteen aan culinaire hoogstandjes denkt, weten ze er bij Lidl wel raad mee. Ze zetten onder andere oranjekoeken, peren-appelstroop, verschillende kazen en rookworstbroodjes (frikandelbroodjes, maar dan met rookworst) in het zonnetje. Daarnaast sprong een ander product meteen in het oog bij het bekijken van de weekfolder. Lidl verkoopt deze week namelijk heuse kapsalon-kip-salade voor op je boterham.

Ook andere varianten

Kapsalon is een fantastische Nederlandse creatie en je kunt er nu dus een smeersalade voor op brood van kopen. De salade is niet met shoarma gemaakt, maar met kip. We zijn erg benieuwd hoe hij smaakt. Als je trouwens in bent voor andere typische Hollandse salades: ze hebben ook een makreel- en een haring-variant. De haring-variant valt extra op, want die is knalroze. Klinkt het interessant? Wel snel zijn, want je kunt ze nog maar een paar dagen halen. Volgende week zet Lidl Scandinavië in het zonnetje.

Lees ook: Snel recept waar je makkelijk mee kunt variëren: avocado toast

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Upcoming | Beeld: Lidl