27 januari 2022
Redactie Kookfans

Geen chocoladecroissantje, maar croissantjeschocolade

Komende zondag is het wereldwijd Croissantdag, en hoe vier je dat beter dan met zo’n lekker croissantje? Maar als je na je ontbijt nog meer trek hebt in lekkers, dan komt Crisp nu met de perfecte zoete snack: een chocoladereep met croissantsmaak! Nieuwsgierig geworden? Kookfans mag namens Crisp 5 heerlijke repen weggeven!

Croissantdag

Als we denken aan een luxe ontbijtje of heerlijke brunch, dan denken we al gauw aan croissantjes. Helemáál als ze gevuld zijn met lekkere zoete chocolade, dan kunnen we er geen genoeg van krijgen. Wij zijn overigens niet de enigen, want komende zondag is het Croissantdag! Ja, 30 januari staat volledig in het teken van die zoete Franse lekkernij. En hoe kun je dat beter vieren dan met een lekker stel croissants? Nou, misschien met een lekkere chocoladereep met de smaak van croissantjes!

chocoladereep croissantsmaak

Chocoladereep met croissantsmaak

Je leest het goed: er bestaat nu een heerlijke chocoladereep met de smaak van croissantjes. De Nederlandse Supermarkt-app Crisp heeft de handen ineengeslagen met de expert-chocolatiers van Urban Cacao, en daar is deze geweldige lekkernij uit voortgekomen. De roombotercroissants van de online supermarkt zijn een echte lieveling bij hun klanten. Chocolatier Hans Mekking van Urban Cacao vertelt bovendien: “We hebben in deze limited edition reep de combinatie van croissantjes en chocola in een nieuw jasje gestoken. We gebruiken een mix van duurzaam geproduceerde bonen met een extra kwaliteit romige melkpoeder, wat een milde en volle cacaoblend oplevert. De toevoeging van het roomboterkruim geeft de chocolade een subtiele knapperigheid.” Oeh, wij weten wel waar we dit weekend van willen snacken!

Winnen

En extra leuk nieuws: Kookfans geeft in samenwerking met Crisp vijf keer zo’n heerlijke chocoladereep met croissantsmaak weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Als je één van de gelukkige winnaars bent, dan hoor je dit vanzelf. Maar mocht je nu naast de winst grijpen, of gewoon niet kunnen wachten (snappen we): je kunt de croissantrepen ook bestellen via de apps van Crisp. Ze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en kosten €2,49 per stuk.

Deze winactie is nu gesloten. Winnaars worden binnen enkele werkdagen na de actie per mail gecontacteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Lees ook: De cruffin: half croissant, half muffin

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Crisp | Beeld: Crisp