30 april 2018
Maayke

Alle Roze Tompoucen uit deze bekende supermarkt worden per direct teruggeroepen

Afgelopen week vlogen de tompoucen als warme broodjes over de toonbank, vanwege de verjaardag van onze koning. De bekende supermarktketen Albert Heijn maakte echter een fout. Ze roepen per direct alle Roze Tompoucen terug naar de winkels.  

Heb jij deze producten vorige week in huis gehaald?

Verkeerd etiket

Supermarktketen Albert Heijn heeft besloten om de Roze Tompoucen van het Albert Heijn-merk per direct terug te roepen. Het zou gaan om de verpakkingen met ten minste een houdbaarheidsdatum 30-04-18. Op deze producten is een verkeerd etiket geplakt waardoor de ingrediënten van het product niet meer kloppen. Volgens de verkeerde etiketten worden hierbij de ingrediënten van het appel abrikoos taartje genoemd. In de tompoucen zitten de allergenen lactose en melkeiwit en dit staat nu niet vermeld op de verpakking.

Lactose- en eitwitallergie

De klanten die in het bezit zijn van deze producten én die een lactose- en eiwitallergie hebben, worden dringend verzocht het betreffende product van het eigen merk van Albert Heijn niet op te eten en terug te brengen naar het dichtstbijzijnde Albert Heijn-filiaal. Bij inlevering van het product krijgt de klant het aankoopbedrag terug. Voor meer informatie over deze teruggeroep actie kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 – 03 05.

Bron: Albert Heijn | Beeld: fotomontage, videostill