Voor in de boom: LIDL verkoopt kerstballen in de vorm van eten

02 december 2022
Jaimy Boer

Voor een lekkere kerstboom!

Wij zijn dol op Kerst en hangen het liefst zoveel mogelijk ballen in de boom. Kerstballen die dit jaar niet mogen ontbreken zijn ongetwijfeld die van de LIDL. Van broccoli tot macarons en zelfs sojasaus: op naar de blauw-gele supermarkt! 

Rechtstreeks uit de schappen

Kerstballen komen in allerlei verschillende soorten, vormen en kleuren. In plaats van de bekende ronde ballen in de kleuren rood, goud en groen, kiezen wij dit jaar voor kerstballen in de vorm van eten. En dan hebben we het niet over de bekende lolly’s, maar over producten die je daadwerkelijk in de schappen vindt.

Lekkere ballen

De glazen kerstballen koop je in een set van drie en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo vind je voor de zoetekauw een set met macarons, een ijsje met sprinkels en een cupcake. Voor de sushi-liefhebber is er een set met sushi, nigiri en een flesje sojasaus. Groenten zoals avocado, broccoli en tomaat voor de gezondheidsfreak. Een gebakken eitje, hamburger en hotdog voor de snacker en kersen, watermeloen en citroen voor een fruitig detail in de boom.

Kerstballen LIDL

LIDL

De kerstballen zijn exclusief verkrijgbaar bij LIDL en kosten 3,99 euro per set. De bijzondere ballen zijn al vanaf zaterdag 12 november te koop, dus wees er op tijd bij. Zo kun jij deze kerst ook decoreren met de leukste (en lekkerste) kerstballen!

Lees ook: Gingle bells: hier scoor je kerstballen gevuld met gin

Wil je deze tip bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: LIDL | Beeld: Pexels, LIDL