27 juli 2018
Desy

Geluk zit ook bij jou om de hoek!

Geluksmomentjes: ze zijn voor iedereen heel waardevol en maken ons leven veel fijner. Niet voor niets dat er hele tijdschriften en tv-programma’s worden gewijd aan de vraag waar je nu eigenlijk geluk kunt vinden. Maar, zoals ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk misschien wel bij jou om de hoek…

Uit onderzoek blijkt dat je niet veel nodig hebt voor je dagelijkse portie geluk.

Pizza brengt geluk

Zo is uit onderzoek gebleken dat pizza hét wondermiddel is voor geluk. Pizza zou je namelijk gelukkiger én productiever maken op de werkvloer. Schrijver Dan Ariely voerde het onderzoek uit op de werkvloer van een Israëlische fabriek. Hij mat de productiviteit van de medewerkers in de fabriek door hun in drie groepen te verdelen: de ene groep kreeg als beloning een bon voor een gratis pizza, de tweede groep een geldbonus en de derde groep een compliment van hun baas. Wat bleek? De beloning voor een gratis pizza slice werkte het beste: de werknemers waren maar liefst 6,7 procent productiever met pizza in het vooruitzicht. Een echte superfood dus, die pizza.

Pizzapauze!

Genoeg redenen dus om de baas eens even aan de mouw te trekken en een kleine pizzapauze in te lassen. En laat er nou net op iedere straathoek wel een Domino’s filiaal te vinden zijn! Domino’s nodigt iedereen uit eens een Hot Sandwich uit te komen proberen voor de lunch. Wat dacht je van een lekkere Sandwich Beenhamburger of Pulled Beef? Bij veel vestigingen van Domino’s kun je namelijk vanaf 12 uur al terecht voor een lekkere lunch. Dus werk je in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam en wil je eens wat anders tijdens je lunchpauze? Laat die bammetjes eens thuis en bestel online je pizzalunch.

Geluksmoment voor iedereen

Nu denk je misschien ‘helemaal leuk en lekker die pizza, maar ik volg een speciaal dieet!’ Geen nood, want Domino’s heeft vegetarische, glutenvrije of vegan pizza’s toegevoegd aan de menukaart. Ideaal toch? Mocht je na deze heerlijke lunch nog trek hebben in een beetje zoetigheid, dan kun je dat ook direct bestellen bij de snelste maaltijdbezorger van Nederland. Domino’s verzorgt niet alleen hartige pizza’s, maar ook warme chocoladepizza’s en vers kaneelbrood met een lekker sausje erbij. Je kunt er dus ook bijgerechten en toetjes bestellen. Laat je je baas dit stukje even lezen?