23 januari 2020
Sabine

De ingrediënten op het etiket van het product kloppen niet meer

Ben je allergisch voor eieren of melk en shop je weleens bij de Jumbo? Dan is het opletten geblazen. Ben je vegetariër, veganist of flexetariër? Ook dan moet je opletten. Door een productiefout heeft de GoodBite Kaasburger een verkeerde verpakking gekregen.

Melk, ei en lactose

De vegetarische GoodBite Kaasburgers hebben per ongeluk een sleeve gekregen van de veganistische GoodBite Kaesschnitzel. Hierdoor lijkt het product vrij te zijn van zuivel en ei, maar dat is niet het geval. Bovendien is de burger ook niet veganistisch. Daarom worden mensen met een gevoeligheid of allergie voor melk en eieren aangeraden om het product niet te eten. Ook veganisten wordt geadviseerd de burger niet op te eten.

Het product

Heb je het product in huis en ben je benieuwd of die van jou ook de verkeerde sleeve heeft gekregen? Bekijk de verpakking dan goed. Het gaat om de GoodBite Kaesschnitzels met houdbaarheidsdatum 08/02/2020 en EAN-code 8716953516209. Kaesschnitzels of kaasburgers van Goodbite met een andere houdbaarheidsdatum vallen hier dus niet onder.

Geld terug

Heb je het verkeerde product gekocht? Dan kun je het volledig aankoopbedrag vergoed krijgen. Hiervoor hoef je niet terug naar de winkel. Maak een foto van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum en mail die naar [email protected]

Lees ook: Recept: pasta met (vegetarische) spekjes in een romige prei-boursinsaus

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Maurits90, Wikimedia Commons