16 mei 2022

Ze zijn een terugroepactie voor het product gestart

Heb je onlangs diepvries groenteballetjes bij IKEA gekocht? Dan kun je het beste de houdbaarheidsdatum op de verpakking even checken en het product indien nodig terugbrengen. IKEA heeft namelijk een veiligheidswaarschuwing voor die balletjes afgegeven.

Specifieke houdbaarheidsdatum

De veiligheidswaarschuwing is voor het product HUVUDROLL, diepvries groenteballetjes. Het gaat om de verpakking waar een ‘tenminste houdbaar tot’- datum van 26-10-2022 op staat. IKEA verzoekt klanten om die balletjes niet meer te consumeren en ze terug te brengen naar de dichtstbijzijnde vestiging. De redenis dat er plastic deeltjes in die balletjes zitten en het product dus gevaarlijk is om te eten.

Aankoopbedrag terug

De terugroepactie is puur en alleen bedoeld voor verpakkingen die houdbaar zijn tot 26-10-2022. Verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum zijn veilig voor consumptie en hoef je dus niet terug te brengen. Heb je een verpakking met die specifieke datum? Dan krijg je het volledig aankoopbedrag terug als je het inlevert. Je hoeft daarvoor geen kassabon te laten zien en je krijgt onbeperkt de tijd om het terug te brengen. Wil je meer informatie? Kijk dan op IKEA.nl of bel naar 050 711 1267.

Lees ook: Lifehack: op deze manier krijg jij meer ijs bij IKEA

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: IKEA | Beeld: Unsplash, Jueun Song