14 februari 2018
Desy

Zit jij vanavond romantisch aan de Zweedse balletjes bij de IKEA

Valentijnsdag; de één vindt het commerciële onzin en de ander zweert erbij. Wat je er ook van vindt, als je het wilt vieren is het wel handig om in ieder geval een date te hebben. Heb jij nog niks gepland maar wil je Valentijnsdag niet alleen doorbrengen? 

Dan kun je altijd nog bij de IKEA terecht!

Valentijnsdag

Onder het mom ‘met Valentijnsdag mag niemand alleen zijn’ organiseert de IKEA in Groningen een groot Valentijnsdiner. Leuk detail: het diner is helemaal gratis. Je een vriendin of een familielid meenemen naar het restaurant en daar samen genieten van een lekker diner aan een speciaal gedekte tafel met een welkomstdrankje. En wie weet, zegt de IKEA, kom je daar wel de liefde van je leven tegen! Ook leuk: voorafgaand aan het diner geeft de keten je de kans om een mooie foto te laten maken in een ‘kamersetting’ voor op je datingprofiel.

VOL = VOL

Helaas is het diner, dat start om 18:30, momenteel wel uitverkocht aangezien het om beperkte plekken ging. Wel kunnen er nog mensen afvallen waarna er plekken vrijkomen en je je alsnog kunt inschrijven. Houdt het dus goed in de gaten via de website. Mocht er geen plekje meer zijn aan tafel, dan kun je natuurlijk alsnog naar de IKEA gaan. Er lopen rond het avonduur allemaal vrijgezelle mannen en vrouwen rond, dus wie weet kom je alsnog de ware tegen!

Lees ook: Dit populaire snoep komt speciaal voor Valentijnsdag met een nieuwe soort!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: Libelle | Beeld: Swedish meatballs at IKEA 😀 door Karl Baron onder de licentie CC BY 2.0