16 mei 2018
Tjitske

Controleer Tony’s Chocolonely-repen met deze productnummers

Wij zijn verzot op de repen van Tony’s Chocolonely. Je breekt een stukje af, brengt het naar je mond en geniet van de zoetigheid. Hmm… Maar voordat je dat doet, controleer dan eerst even of jouw reep niet één van deze productnummers heeft! Deze repen bevatten namelijk mogelijk haren…

Kijk goed voordat je deze chocola eet!

Controle

De repen die mogelijk haar bevatten zijn de repen van 180 gram in de smaken puur 70% (productnummer 18115), puur 51% amandel zeezout (productnummer 18116, 18117),  puur 51% pecan kokos (productnummer 18118) en 32% hazelnoot (productnummer 18122). In alle andere repen kunnen geen haren zitten, benadrukt Tony’s Chocolonely. Controleer dus of je reep een van deze nummers heeft!

Haar

De fabrikant van de Tony’s Chocolonely-repen merkte dat er witte borstelharen in een zeef achterbleven. De repen die met de chocola gemaakt is liggen nu helaas wel in de winkel. Het betreft witte, synthetische borstelharen van zo’n 1 tot 3 centimeter lang. De borstelharen kwamen van een borstel af die gebruikt werd om de binnenkant van een chocoladetank te coaten. Blijkbaar zijn er haren losgeraakt en in de chocola terecht gekomen.

Terug

Kijk goed of jouw repen goed zijn. Mocht jij een reep gekocht hebben met een van de bovenstaande productnummers dan roept Tony’s Chocolonely je op om je reep terug te sturen zodat je je geld terug krijgt. Hier staat hoe dat moet.

Lees ook: Intratuin verkoopt muntplantjes op een wel heel speciale manier…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Videostill YouTube