Cheers: Tangueray lanceert alcoholvrije premium-gin

30 september 2022
Jaimy Boer

Op elk moment van de week een heerlijk alcoholvrij alternatief

Ben jij ook dol op de smaak van Tangueray London Dry Gin? Lekker in een spannende cocktail of in een mix met tonic. Gelukkig kun je hem tegenwoordig ook alcoholvrij drinken, dankzij de Tangueray 0.0%. Jummie! 

Virgin cocktails

Alcohol hoeft tegenwoordig helemaal geen rol meer te spelen tijdens het maken van cocktails. Met de komst van virgin cocktails en mixdrankjes kun je smakelijke drankjes nuttigen op ieder gewenst moment. En met de Tangueray 0.0% kun je ook nog steeds dezelfde kwaliteit en smaak verwachten als bij de London Dry Gin.

Premium alcoholvrije drank

De nieuwe toevoeging aan het Tangueray-assortiment is namelijk gemaakt met dezelfde vier kenmerkende botanicals die worden gebruikt in Tanqueray London Dry Gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Hierdoor krijg je een premium alcoholvrije drank, boordevol smaak, maar toch 0% alcohol.

Geen druppel alcohol

“Ons innovatie team heeft jarenlange expertise en kennis van het distilleren van gin ingezet om een alcoholvrij alternatief te creëren dat onmiskenbaar de onderscheidende smaken van Tanqueray belichaamt”, zegt Janina Jahns, Senior C&E Manager Northern Europe bij Diageo.  Bij het maakproces is geen druppel alcohol aan te pas gekomen, in tegenstelling tot andere 0.0 dranken waarbij later in het proces de alcohol wordt verwijderd.

Classic Tangueray 0.0 & Tonic

Benieuwd hoe je met deze smakelijke alcoholvrije gin een classic Gin-Tonic maakt? Volg dan onderstaande recept!

Ingrediënten:
– 5 cl Tanqueray 0.0
– 15 cl tonic water
– Schijfje limoen
– Een royale hoeveelheid ijsblokjes of crushed ijs

Zo maak je het:

  • Schenk 5 cl Tanqueray 0.0 in een gin & tonic glas.
  • Voeg genoeg ijs toe en mix met 15 cl premium tonic water naar keuze.
  • Garneer met een schijfje limoen en vergeet niet te roeren!
  • Genieten maar!

Alcoholvrij alternatief

Door de komst van de Tanqueray 0.0% kun je op elk moment van de week van een heerlijk alcoholvrij alternatief genieten zonder dat er een saai drankje voor je staat. Je koopt hem vanaf nu bij Gall & Gall.

Lees ook: Baileys lanceert limited edition met Tiramisu-smaak

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron & beeld: Tanqueray