17 november 2017
Maayke

Wij zetten alvast een flesje koud!

Eigenlijk kunnen we gewoon niet wachten tot de feestdagen. Gezellig met de hele familie in het kerstmaal duiken, héérlijk! Martini dacht waarschijnlijk dat het ook wel eens tijd werd om tijdens de feestdagen flink uit te pakken en maakte deze limited edition-prosecco. 

Deze prosecco wil jij ongetwijfeld op de tafel hebben staan tijdens het kerstmaal.

Martini
Deze bekende alcoholische drank leent zich altijd perfect als aperitief. Martini wordt dan ook vaak bij bijzondere aangelegenheden voor het eten genuttigd. Speciaal voor de aankomende feestdagen heeft het drankmerk een limited edition uitgebracht: Martini Collezione Speciale Prosecco. Zoals de naam al zegt is deze fles alleen al een waar collector’s item. Helmaal leuk dus om te poppen voor het kerstmaal begint of misschien zelf wel een leuke cadeautip voor onder de kerstboom dit jaar.

Limited editie
De Martini Collezione Speciale Prosecco heeft invloeden van exotische fruitsmaken en een vleugje van bloemen, groene appel en limoen. Door het licht oudere karakter van deze prosecco, sluit deze eerder aan bij een champagne dan bij de bubbels van een traditionele schuimwijn. De limited editie flessen zijn exclusief verkrijgbaar in Delhaize, vanaf nu tot eind december. De adviesprijs voor deze prosecco ligt rond de €14,99.

prosecco martini

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Flair | Beeld: Pxhere