26 mei 2024
Kookfans

Kun je van jezelf zeggen dat je een echte foodie bent? En sta je daarom maar al te graag lekker vaak in de keuken? Op het moment dat je druk aan de slag gaat met een nieuw keukendesign, is het ook meer dan logisch dat je de meest smakelijke trends van dit moment in huis haalt. Gelukkig is daar vandaag de dag meer dan genoeg in mogelijk. Waar je dan zoal aan kunt denken tijdens een?nieuwe keuken kopen, lees je in dit blog. 

Ga voor een waanzinnig vrijstaand fornuis dat werkt op inductie

Op het gebied van de mooiste?keukens, zijn er altijd wel een paar blikvangers die je zeker in de gaten kunt houden. Het kopen van een prachtig fornuis is daar een erg goed voorbeeld van. Sla het kopen van een fornuis dat werkt op gas dan wel over. Ga in plaats daarvoor de duurzame kant op en kies voor een fornuis dat werkt op inductie. Van een stoer model van rvs tot aan een opvallende kleur en modellen in het zwart. Voor iedere smaak en stijl is er gelukkig meer dan genoeg mogelijk. Wie weet heb je daar zelf op dit moment al een speciale voorkeur voor.

standaard

Realiseer een heuse coffee corner bij jou in de keuken: smakelijke en stijlvol

Een ander leuk element dat je makkelijk terug kunt laten komen in een keukendesign, is een coffee corner. Want heb je net even wat meer ruimte vrij op het keukenblad? Of een leuk nisje in de keuken dat je op dat moment eigenlijk nog niet optimaal benut? Een coffee corner is in beide gevallen de perfecte uitkomst. Zet een prachtige koffiemachine neer en decoreer het geheel met leuke plankjes en kleurrijke kopjes. Het oogt meteen erg uitnodigend en je kunt er de lekkerste creaties maken.

Ga op de gezonde toer en realiseer een stoomoven in het keukendesign

Maar je kunt ook op zoek zijn naar een nieuw keukendesign omdat je maar al te graag een gezonde levensstijl wilt leiden. Misschien wil je het goede voorbeeld zijn voor de kids of je hebt gewoon een gezonde levensstijl met je partner. De apparatuur in de nieuwe keuken kan daar ook voor een deel aan bijdragen. Zo kun je groenten perfect bereiden en de vitaminen blijven optimaal behouden door een stoomoven te gebruiken. En – laten we eerlijk zijn – een stoomoven ziet er natuurlijk ook nog eens waanzinnig uit bij jou in huis.

Heb je er al eens een keer over nagedacht om een wijnklimaatkast in huis te halen?

Voor de liefhebbers van het goede leven mag een wijnklimaatkast eigenlijk niet ontbreken in een nieuw keukendesign. Deze apparaten zijn in tal van formaten te verkrijgen en daardoor zowel vrijstaand als ingebouwd in de keuken te realiseren. En doordat ze ook nog eens in verschillende prijsklassen te koop zijn, is het model betaalbaarder dan ooit. Redenen genoeg dus om hier ook eens goed naar te kijken en dit in overweging te nemen voor je nieuwe keuken.

Ontdek de smakelijke trends van dit moment in een keukenwinkel bij jou in de buurt

Je hebt nu al een erg goed beeld gekregen van de nieuwste en leukste smakelijke trends die mogelijk zijn voor het toekomstige keukendesign. En kom je daar maar al te graag nog wat meer over te weten? Kies er dan voor om snel een keer een bezoek te brengen aan een keukenwinkel bij jou in de buurt. Een medewerker denkt er altijd erg graag met je mee en kan je goed vertellen wat voor soort opties er zoal te realiseren zijn.

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!