28 september 2020
Marlieke

Welke frikandellenliefhebber wil hier wel bij aanschuiven?

De frikandel staat steevast bovenaan het lijstje favoriete snacks. Ben jij ook zo iemand die geen genoeg kan krijgen van de gefrituurde staaf? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor jou. Chef-kok Ron Blaauw komt met een heus frikandellen-diner: in alle vier gangen is frikandel verwerkt. Zo speciaal heb je ze nog nooit gegeten!

Frikandellen Festijn

Verwacht niet je ‘standaard’ frikandel met frietsaus, curry en uitjes. Chef-kok Ron Blaauw gooit het tijdens zijn Frikandellen Festijn over een heel andere boeg en presenteert vier exclusieve frikandellen. Allereerst is er de ‘Viva la France’-frikandel met foie, oftewel lever. Voor de tweede gang staat een frikandel Gado Gado op het menu, een Indonesische variant van de oer-Hollandse snack. Die trend zet de topkok voort met de Frikandel Rendang. Tot slot is er de oosterse frikandel garnaal met wasabi, sesam en bonito.

Ticketverkoop

Trek gekregen? Je bent niet de enige, want het lijkt erop dat de tickets voor het viergangendiner binnen mum van tijd uitverkocht zijn. Wel kun je de ticketwebsite in de gaten houden om te kijken of er toch nog een plekje vrij komt. Het Frikandellen Festijn vindt plaats op woensdag 28 oktober in Amsterdam.

Lees ook: Recept – frikandelbroodjes uit de Airfryer

Dit artikel later nog eens bekijken? Bewaar ‘m op Pinterest!

Bron: Favorflav | Beeld: Frikandel door Like_the_Grand_Canyon onder licentie CC BY-NC 2.0