20 mei 2020

De reacties zijn opvallend positief

Waar sommige mensen walgen van een boterham met jam en kaas, zijn anderen hier juist lyrisch over. Veel mensen werken flink wat rare eetcombinaties naar binnen terwijl de ander vreselijk vindt. Zo ook een vrouw op TikTok die een bijzondere recept voor vanille-ijs deelt. Het duurde niet lang tot de video viraal ging en menig ijsliefhebber niets liever meer wil eten.

Bijzondere combinatie

TikTokster @himynameissherrie deelde onlangs een video waarin zij haar favoriete ijs-recept deelde. Zoals ze zelf zegt heeft recept haar leven veranderd en heeft iedereen vanille-ijs altijd al verkeerd gegeten. Er komt aan deze bak met bolletjes vanille-ijs geen rode- of chocoladesaus te pas, maar olijfolie en zeezout – ja, echt. De vrouw laat in haar TikTok-video precies zien hoe het volgens haar hoort.

@himynameissherrieIt’s a family portion, okay? @fashionlush changed my life. ##weirdfoodcombo ##fyp? original sound – fashionlush

Hate it or love it

Het duurde niet lang tot de video heel het internet over ging. Waar de een reageerde met: “Het ziet er ranzig uit”, reageerde juist een andere volger laaiend enthousiast. “Ik ben een banketbakker en ik moet het toegeven: de combinatie is geweldig” en “Al de goede Franse restaurants in New York City hebben dit op hun menu staan met chocolade-ijs!”, klinkt het in de reacties. Wij zijn benieuwd: ga jij het proberen?

Lees ook: Wetenschappers ontdekken een manier om een snoepverslaving uit te schakelen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Unsplash