03 februari 2023
Anjelica

Talloze nieuwe smaken

We zijn nog aan het bijkomen van de feestdagen en de paaseitjes liggen alweer in de schappen. Stiekem helemaal niet erg, want er bestaat natuurlijk niet zoiets als een overdosis chocolade. En paaseitjes zijn vergeleken met al die chocoladeletters hartstikke bescheiden. Snoepwinkel Jamin heeft ieder jaar een indrukwekkend aantal verschillende smaken in het assortiment en dat is dit jaar niet anders. En er zijn natuurlijk ook weer een paar nieuwe smaken toegevoegd waar wij ontzettend nieuwsgierig naar zijn. 

Chocolade met drank

Laten we gelijk beginnen met de allerbeste combinatie: chocolade en drank. Jamin heeft dit jaar een aantal bijzondere combinaties samengesteld met allerlei drankjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de combi pornstar Martini en witte chocolade? Of Cognac, karamel en pure chocolade? Ook Irish coffee in combinatie met pure chocolade is nieuw op de paaseitjes-kaart van de winkel.

Zoet, zoeter, zoetst

Er zijn ook een aantal nieuwe smaken toegevoegd die gebaseerd zijn op andere toetjes en zoete lekkernijen waar we al dol op zijn. Denk aan paaseitjes met de smaak van roze koek en Key lime pie. Ook Hazelnoot schuimtaart en Luikse wafeleitjes kan je dit jaar gaan proeven bij de snoepwinkel. Ook birthday cake met witte chocolade en beschuit met muisjes en witte chocolade zijn toegevoegd aan het assortiment. Zelf zijn we erg benieuwd naar de nieuwe smaak met kruidkoek. Klinkt heerlijk, toch?

Daarnaast zijn er ook nog wat spannendere nieuwe smaken. Er is bijvoorbeeld een combinatie gemaakt tussen Flamin’ hot cheetos en melkchocolade. Dit chipje is in Nederland wat minder bekend, maar in Amerika zijn ze er dol op. In de categorie zoet gecombineerd met hartig is er ook een nieuwe smaak met zout en peper en pure chocolade. Verder zien we ook dat de smaak ‘zuurpruim en witte chocolade’ is toegevoegd aan de kaart.

Klassiekers

Hoewel Jamin ieder jaar wel een paar nieuwe smaken toevoegt, zijn de klassiekers natuurlijk ook weer volop aanwezig. Wat dacht je bijvoorbeeld van karamel-zeezout en melkchocolade of red velvet en witte chocolade? Er is dit jaar keuze uit maar liefst 50 verschillende smaken, dus er zit sowieso iets voor je bij. En ook handig: als er een Jamin-winkel in je buurt zit, komen ze de eitjes ook nog eens aan de voordeur bezorgen. Je kan dus gewoon lekker op de bank blijven liggen. Bestellen kan online, telefonisch of via WhatsApp. Natuurlijk kan je ook gewoon in de verschillende Jamin-winkels terecht om ze uit te zoeken. Waar ga jij voor?

Lees ook: Redactie Kookfans test: paaseieren van Jumbo

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron en beeld: Upcoming/Unsplash