18 december 2019
redacteur

Albert Heijn roept de crèmepaté onmiddellijk terug

Heb je net je kerstboodschappen in huis gehaald? Inspecteer deze dan nog even goed. Zeker als je ook even gestopt bent op de vleesafdeling van Albert Heijn, want supermarktketen roept namelijk zijn AH-crèmepaté terug naar de winkel. Het product bevat melk, maar door een fout staat dit allergeen niet op het etiket vermeld. 

AH crèmepaté

Albert Heijn heeft besloten de crèmepaté (170 gram) van het AH-huismerk per direct uit de schappen te halen. Het gaat hierbij alleen om de paté met houdbaarheidsdatum 13-01-2020. Vanwege een verpakkingsfout staat het allergeen melk niet op het etiket vermeld, waardoor mensen met een melkallergie een allergische reactie kunnen krijgen na het eten van de paté.

Melkallergie

Albert Heijn roept klanten met een melkallergie op om de crèmepaté niet te eten en het product terug te brengen naar een AH-filiaal. Daar krijgen zij bij inlevering van de paté hun geld terug. Mensen die geen melkallergie hebben, kunnen de paté gerust eten volgens de supermarktketen. Albert Heijn biedt zijn excuses aan voor het ongemak.

Lees ook: Winterdipje? Deze etenswaren geven je meer energie tijdens de donkere dagen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!