24 maart 2023
Sanne

Zo doe je meteen inspiratie op voor het avondeten

Pasta is er in vele soorten en maten. Of je nu gaat voor een traditionele spaghetti Bolognese of een romige tagliatelle met zalm: er is voor ieder wel wat wils. Niet zo gek dus dat pasta zo geliefd is bij veel mensen. Tijd om eens te kijken welke pastasoort het beste bij jouw sterrenbeeld past. 

Waterman

Waterman heeft een druk leven. Mensen met dit sterrenbeeld hebben altijd wat te doen en zijn daarom dol op maaltijden die weinig tijd kosten én op verschillende manieren bereid kunnen worden. Gnocchi past daarom perfect bij Watermannen.

Vissen

Vissen is een waterteken. Het zal je dan ook niet verbazen dat iets met seafood perfect bij dit sterrenbeeld past. Pasta met zeevruchten is daarom ook favoriet van Vissen.

Ram

Ram houdt van lekker eten, wat ook nog een makkelijk te maken is. Een klassieke pasta Bolognese past dan ook het best bij dit sterrenbeeld.

Stier

Net als Ram, houdt ook Stier van comfort food. Het moet makkelijk zijn, maar ook lekker. Dit sterrenbeeld is daarom dol op mac ‘n cheese.

Tweelingen

Tweelingen is dol op recepten waar maar weinig ingrediënten voor nodig zijn. Een simpele, maar smaakvolle, knoflookpasta is dan ook favoriet bij dit sterrenbeeld.

Kreeft

Kreeft is dol op gezelligheid en het delen van gerechten met vrienden of familie. Een heerlijke schelpenpasta uit de oven past daarom perfect bij dit sterrenbeeld.

Leeuw

Leeuw staat graag in de keuken en besteed veel tijd en aandacht aan een gerecht. Dit sterrenbeeld is dol op spaghetti met zelfgemaakte gehaktballen.

Maagd

Maagden zijn perfectionisten. Dit sterrenbeeld houdt ervan om te experimenteren met verschillende ingrediënten en daarom past een lasagne heel goed bij Maagd.

Weegschaal

Weegschaal kan maar moeilijk kiezen als het gaat om pastagerechten. Ravioli is echter altijd een succes bij dit sterrenbeeld. Je kunt hierbij namelijk lekker variëren met de vulling.

Schorpioen

Schorpioenen houden van makkelijk, snel én lekker. Een goede pasta penne is daarom altijd een groot succes bij dit sterrenbeeld.

Boogschutter

Boogschutter houdt van divers en makkelijk. Fusilli is daarom favoriet. Waarom? Je kunt er eindeloos mee variëren en daar houden Boogschutters van.

Steenbok

Steenbok geniet het meest van een pasta Carbonara. Een gerecht dat goed en makkelijk te bereiden is. Valt altijd in de smaak bij dit sterrenbeeld.

Buon appetito!

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden kunnen blijkbaar het beste koken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair, Bustle | Beeld: Pexels