02 september 2020

Deze man maakt elke dag een symmetrisch ontbijtje voor zijn echtgenoot

Wij mogen blij zijn als we eens in de zoveel tijd een ontbijtje op bed krijgen van onze partner. Dat geldt niet voor Mark van Beek. Hij krijgt bijna elke dag een speciaal ontbijtje van zijn echtgenoot Michael Zee. De ontbijtjes zijn elke keer weer compleet symmetrisch. Wij zijn obsessed!

Toewijding

“Mensen vragen me weleens of ik gek of geobsedeerd ben”, vertelt Zee. “Maar het is mijn manier van liefde verklaren. Ik ben toegewijd – zowel aan ontbijtjes als aan Mark.” Al jarenlang maakt hij bijna elke dag een ontbijtje voor zijn liefde. En niet steeds hetzelfde broodje hagelslag. Nee, zeker niet. Elke dag komen weer nieuwe baksels van over de hele wereld voorbij. Op zijn Instagramaccount @symmetrybreakfast deelt Zee zijn kunstwerkjes.

Populair

Niet alleen echtgenoot Van Beek is onder de indruk van de dagelijkse symmetrische gerechtjes. Op Instagram heeft Zee al bijna 750 duizend volgers. Hij heeft zelfs een eigen kookboek uitgebracht. In  SymmetryBreakfast: Cook-Love-Share deelt Zee zijn favoriete ontbijtrecepten, tips hoe je deze mooi presenteert en hoe je er de mooiste foto’s van maakt.

 

Ook lekker: 6x onze lekkerste koolhydraatarme ontbijtrecepten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bored Panda, Instagram SymmetryBreakfast | Beeld: Unsplash