Oeh: Lidl verkoopt een roze keukenmachine

10 april 2023
Yentl Feenstra

Zo voel jij je voortaan een echte keukenprinses

Ben je gek op de kleur roze én sta je geregeld in de keuken om de mooiste baksels te creëren? Dan maken we je vast heel blij met dit nieuws, want supermarktketen Lidl verkoopt nu een roze keukenmachine voor wel een heel fijn prijsje. Dat willen we!

Roze keukenmachine

Als klein meisje droomde je vroeger natuurlijk over een huis vol met roze spullen. Alhoewel die droom – hopelijk – inmiddels een beetje vervlogen is, is het nog steeds gaaf om hier en daar een eyecatcher in huis te hebben. Met deze keukenmachine kun jij die meisjesdroom een klein beetje uit laten komen. Lidl verkoopt namelijk een roze variant en je kunt ‘m scoren voor een prikkie!

De roze keukenmachine van de Lidl heb je voor €69,99 al in je keuken staan. Zonde om te laten staan toch? Zo kun je de heuse keukenprinses in jezelf naar boven halen.

Opties

Het apparaat is ideaal voor roeren, kloppen en kneden en heeft een vermogen van 600 watt. De grote, afneembare roestvrijstalen mengkom heeft een inhoud van 5 liter en de machine heeft 8 verschillende standen. Ook heeft het een handige kneedhaak en garde met Teflon antiaanbaklaag. Zie je het roze exemplaar al helemaal in je keuken staan? Scoor ‘m dan snel bij de Lidl, want hij is nog op voorraad!

Lees ook: Dit is het geheim voor de perfecte cappuccino

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Pexels