Oeeeh: Albert Heijn komt met mini tompouce hapjes

08 april 2022

Hier worden we blij van!

Wij zijn bij Kookfans (zoals zoveel mensen) groot fan van een klassieke tompouce. En ook bonbons gaan er op de redactie in als zoete, uh, bonbons. We hebben dan ook goed nieuws voor iedereen die ook van tompoucen houdt: Albert Heijn komt nu namelijk met tompouce hapjes. 

Mini hapjes

Ja, dat lees je goed, ‘hapje tompouce’ is nieuw bij Albert Heijn. Je kent de bekende tapashapjes in plastic bakjes van de supermarkt misschien wel. Deze zijn ideaal tijdens een lekkere borrelavond en we zijn dan ook mega nieuwsgierig zodra de supermarkt met weer een nieuw hapje komt. En we kunnen alvast verklappen dat het nieuwe hapje er een is die je zeker wil proberen.

Overgebleven stukjes

De tompouce hapjes zijn eigenlijk mini stukjes tompouce. De stukjes tompouce zijn overgebleven delen van het bladerdeeg, die tijdens het snijden van de tompouce eraf worden gesneden. Normaal gesproken worden deze stukjes weggegooid, wat natuurlijk heel zonde is. Want we vinden de kruimels van een tompouce stiekem heel lekker! Echter, je vindt niet alleen de stukjes bladerdeeg in het ‘hapje ‘tompouce’, maar er zitten ook stukjes room in.

Je kunt de spoonable tompouce hapjes gewoon meenemen on the go. Voor 2 euro heb je al een lekkere snack. Neem een vork of lepel mee en smullen maar!

Lees ook: Havermelk, move over: aardappelmelk schijnt nóg beter te zijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Fem Fem | Beeld: Pixabay, Twitter