03 juni 2021
Jaimy Boer

Op naar de winkel!

Na de populaire smaken karamel-zeezout, witte chocolade met framboos en knettersuiker en melk nougat, is er een nieuwe smaak van Tony’s Chocolonely die je moet proberen. Ze hebben namelijk een limited edition smaak bedacht. Een tipje van de sluier: hij is perfect voor de zomer!

Puur Chocokoek Citroenkaramel

Het is het Nederlandse chocolademerk weer gelukt om met een nieuwe chocoladesmaak een hoop mensen blij te maken. Deze keer rennen we massaal naar de winkel voor de smaak Puur Chocokoek Citroenkaramel. Tony’s Chocolonely presenteerde het merk op hun eigen socials, met de tekst: “Want uh.. when life gives you lemons, maken wij d’r chocolade van. Pure dus met citroenkaramel. Da’s niet zuur, maar wel lekker fris én chewy! Chocokoekje d’r bij? Tuurlijk!” Bekijk het bericht hieronder!

Ingrediënten

De chocoladereep is gemaakt van 51% pure chocolade met daarin stukjes chocoladekoek en karamel. Wat de reep helemaal zomerproof maakt, is dat het een zoetzure citroensmaak heeft. Ook is hij helemaal vegan. Hierdoor kan iedereen van de reep genieten!

Eind juni

De nieuwste reep van Tony’s Chocolonely zal vanaf eind juni in de supermarkt te vinden zijn, maar je kunt hem nu ook online bestellen op de website van het chocolademerk. Ook kun je ‘m in sommige winkels al vinden, zoals de Bijenkorf en Waar. Wij kunnen nu al niet wachten om onze tanden hierin te zetten!

Lees ook: Hands Off My Chocolate eerste wereldwijde merk dat cacaomassa traceert

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: VIVA | Beeld: Unsplash, Charisse Kenion