09 mei 2018
Desy

Het water loopt ons in de mond

Tony’s Chocolonely weet ons keer op keer te verrassen met nieuwe en excentrieke smaken voor hun chocoladerepen. Na de grote hit van karamel zeezout komt het merk nu met een nieuwe exclusieve smaak. Wij verwachten dat dit een even grote hit gaat worden!

Wij kunnen niet wachten!

Limited edition

In september bracht het chocolademerk drie limited edition smaken op de markt: ‘donkere melk rogge zeezout’, ‘melk en stoofpeer’ en ‘wit en stracciatella’. De populairste smaak krijgt zoals vanouds een vast plekje in het assortiment en dit keer is dat ‘wit en stracciatella’ geworden. De reep zal eerst niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt: om ‘m te scoren moet je naar niet-supermarktwinkels die het merk in hun assortiment hebben zoals de Bijenkorf en de Jamin.

Afscheid

Naast de nieuwe witte chocolade-smaak worden ook de smaken ‘melk koffie crunch’, ‘melk popcorn discodip’ en ‘puur meringue kers’ in het assortiment opgenomen. Helaas moeten we met deze nieuwe smaak in het assortiment ook afscheid nemen van twee andere smaken: ‘wit wortel walnoot’ en ‘puur sinaasappel rozemarijn’ zullen vanaf nu niet meer te vinden zijn in het schap. De laatste voorraden kun je natuurlijk nog wel gewoon kopen.

Lees ook: McFlurry-fans opgelet: vanaf vandaag kun je déze nieuwe smaak scoren bij de Mac!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Viva | Beeld: Instagram