02 januari 2024
Esther Reitsema

Dit nieuwe product bevalt ons wel

De Jumbo heeft ons opnieuw verblijd met iets waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. De supermarktketen verkoopt nu cocktails in een potje en we’re here for it

Nadelen

Cocktails zijn geweldig en het liefst zouden we ze elk weekend wel willen drinken, maar feit is dat ze helaas een beetje prijzig zijn. Natuurlijk is het mogelijk om thuis zelf aan de slag te gaan, maar ook dat heeft zo weer z’n nadelen. Ten eerste zijn we liever lui dan moe, en ten tweede is het vaak ook nogal een gedoe om van elk ingrediënt precies de juiste hoeveelheid te kopen en te gebruiken.

Kant-en-klaar

Jumbo lijkt onze gebeden gehoord te hebben, want de supermarkt verkoopt nu kant-en-klare cocktails in een potje. Ja, je leest het goed: deze cocktails zijn klaar om te drinken. Ze zijn verkrijgbaar in twee smaken: Pornstar Martini en Espresso Martini. En het leukste van alles: voor de potjes hoef je helemaal niet zo diep in de buidel te tasten. De cocktails kosten namelijk slechts 2,99 euro per stuk. Je wordt overigens ook niet gefooled met de cocktails. Eén potje van 120 milliliter bevat namelijk een stevige twaalf procent alcohol.

@zara.esme Tiktok influenced me ?? kant & klaar bij el Jumbo en they were goooddd. #jumbo #cocktails30sec #cocktailsimple #diycocktail #cocktailsmaken #food #ugccreator #dutchugc #diydrinks #easycocktail #cocktailtiktok #cocktailtok #martini #espressomartini #prnstarmartini ? Never Lose Me – Flo Milli

 

Extra spice

De cocktails zijn in principe dus ready to drink, maar je kunt ze heel makkelijk nog een beetje opleuken. Voeg wat ijs en een halve passievrucht toe et voilà: je bent klaar voor een heerlijk cocktailavondje, zónder een leeglopende bankrekening.

Lees ook: Op een rij: de 3 lekkerste cocktails met rosé

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Girl Scene, Jumbo | Beeld: Adobe Stock, TikTok