08 mei 2020
Maayke

De productie van Nespresso is niet toereikend

Heb je een fervent Nespressodrinker in huis? Dan bestaat de kans dat je favoriete Nespresso cups straks niet meer verkrijgbaar zijn. De productie van de koffie is niet toereikend en daarom wordt het assortiment teruggebracht naar een beperkt aantal variëteiten.

Nespresso cups niet verkrijgbaar

De shops van Nespresso zijn al enige tijd gesloten. Online bestellen kan nog steeds, maar consumenten moeten rekening houden met een beperkte keuze aan koffiecups. Decaf koffiedrinkers kunnen nu voor de Lungo Volluto Decaffeinato kiezen. Voor mensen die normaliter espresso drinken is de keuzemogelijkheid beperkt tot de Arpeggio Decaffeinato.

Productiecapaciteit verminderd

De productent Nestlé laat in een bericht op Twitter weten dat het klopt dat ‘momenteel meerdere smaken niet voorradig zijn’. De productiecapaciteit is momenteel minder dan normaal, want zo zegt Nestlé ‘veiligheid en gezondheid gaan hier ook voorop’. Het aanbod is op dit moment kleiner om op die manier toch koffie te kunnen blijven leveren. De producent hoopt snel meer te kunnen bieden, maar wanneer, dat is helaas nog de vraag.

Lees ook: Jumbo roept per direct dit taco-pakket terug naar de winkels

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Pixabay