09 mei 2018
Desy

De McDonald’s lanceert een fantastisch nieuwe ijssmaak!

Mocht je het nou ook zo warm hebben met deze temperaturen en behoefte hebben aan verkoeling, dan zouden wij maar snel naar de McDonald’s hollen. Vanaf vandaag kun je bij de McDonald’s namelijk een heerlijke nieuwe McFlurry halen!

De smaak waar je altijd al van droomde: McFlurry Karamel Zeezout.

McFlurry Karamel Zeezout

Temidden van een heuse hittegolf lanceert de McDonald’s het ideale nieuwe product: een McFlurry met Karamel Zeezout-smaak. De perfecte chocoladesmaak tezamen met heerlijk, verfrissend roomijs. Over perfecte timing gesproken! Het heerlijke ijsje is in alle filialen van de fastfoodketen verkrijgbaar. Maar dat is niet het enige lekkere fastfoodnieuws van vandaag: de keten lanceert namelijk op hetzelfde moment ook nog eens een hemelse nieuwe hamburger.

McFlurry

Homestyle Crispy Chicken

Je kunt nu als voorafje kiezen voor een Homestyle Crispy Chicken hamburger. De burger bevat kip met een lekker knapperig laagje, plakken knapperige bacon, cheddar kaas, rode ui, sla, gekarameliseerde uiencompôte en een pittig sausje, en dat allemaal op een luxe sesamburger. De burger bevat 764 calorieën en 35 gram vetten. Niet al te gezond dus, maar met dit warme weer zweet je dat er natuurlijk zo weer af. Wie rent er zometeen in de pauze ook naar de Mac?

BREAKING: Kip zoals je nog nooit geproefd hebt… ??

Een bericht gedeeld door McDonald’s Nederland (@mcdonaldsnl) op

Lees ook: 200 ton gehakt uit de handel door toevoeging verboden stof

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Girlscene | Beeld: Mc Flurry Cadbury door Claudia Midori onder de licentie CC BY-NC 2.0, Instagram, McDonald’s