23 februari 2018
Maayke

Mmm, wanneer bestel jij deze nieuwe hamburger?

McDonald’s past regelmatig haar menu aan met een variatie op een bestaande burger of simpelweg een geheel gloednieuwe hamburger. Wij kunnen ons geluk niet op als we erachter komen dat er iets nieuws geïntroduceerd wordt. 

Ook nu komt McDonald’s weer met een nieuwe hamburger voor mensen die wel van wat ‘pit’ houden.

Nieuwste aanwinst

De nieuwste aanwinst van McDonalds in een variant op de bekende Maestro burger, genaamd ‘De Maestro Sweet ‘n Spicy’. Deze nieuwe burger is verkrijgbaar sinds vorige week bij de populaire fastfoodketen. De naam komt je vast heel bekend voor, want de Maestro Burger bestaat natuurlijk al heel lang. Maar nu is er dus ook een ‘Sweet ‘n Spicy’ variant.

Originele burger

Maar de liefhebbers van de originele Maestro burger hebben gelukkig niets te vrezen: ook de ‘normale’ Maestro burger blijft voorlopig nog gewoon op het menu staan. In de nieuwe ‘Sweet ‘n Spicy’ variant zitten dezelfde ingrediënten als in de originele burger: Angus beef, cheddar kaas, ui, sla en bacon. Maar de saus? Die is bij deze nieuwe burger wél anders, want hier zit een zoetpittige saus bij. Klinkt niet verkeerd, toch?

Zie hieronder de video van de nieuwe ‘Maestro Sweet ‘n Spicy’. Maar wees gewaarschuwd, na het zien van de video wil je direct naar de McDonald’s, dus kijk op eigen risico:

Lees ook: Houd je vast: McDonald’s brengt déze populaire McFlurry-smaak terug!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: YouTube, McDonald’s Nederland | Beeld: McDonald’s door Mike Mozart onder de licentie CC BY 2.0