26 juli 2019

De koningin doet dit zonder haar handen te gebruiken

De Britse koningin Elizabeth maakt er geen geheim van wat haar favoriete tussendoortje is. Ze is namelijk gek op een vers stukje fruit. De koningin eet met name graag een banaan om haar honger te stillen. De meesten onder ons pellen een banaan en bijten direct in het fruit om deze op te eten. Queen Elizabeth pakt het echter iets anders aan en heeft een bijzondere manier gevonden om van haar tussendoortje te genieten zónder vieze handen te krijgen.

Ga jij voortaan je banaan ook op deze manier verorberen?

Eetgewoonten koningin Elizabeth

De voormalig chef van Queen Elizabeth, Darry McGrady, weet precies wat er wel en niet op het menu van de koningin mag staan. Zo drinkt ze op een dag veel Earl Grey thee, waar ze een afternoon tea voor organiseert en houdt ze het diner als zij en prins Philip samen eten het liefst zo simpel mogelijk. Chef McGrady liet weten dat het koningspaar gek is op vlees als lam, rosbief, schapenvlees of een stukje vis als zalm. Het diner wordt veelal afgesloten met een Martini.

Banaan

Als tussendoortje is een vers stuk fruit, waaronder een banaan, geliefd bij Queen Elizabeth. En verrassend genoeg eet de koningin haar banaan met mes en vork, zo laat de voormalig chef weten. Hoe ze dit doet? “Eerst snijdt ze de onderkant eraf, waarna ze de schil in de lengte doormidden snijdt. Vervolgens snijdt ze de banaan in kleine stukjes en eet deze dan met een vork op”, aldus McGrady. Tja, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen bijzondere manier van eten! Is dit ook de manier waarop jij je banaan eet?

Lees ook: Zo drinkt koningin Elizabeth haar thee het liefst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Margriet, Feeling.be | Beeld: Videostill YouTube