Makkelijk én gezond: de kant-en-klare Burrito Tex Mex

07 december 2022
Redactie Kookfans

Ideaal!

Heb je een drukke dag achter de rug en geen zin om iets gezonds te maken? Daar heeft No Fairytales iets voor gevonden: vriesverse burrito’s vol vers gesneden groenten. Zo krijg je met weinig moeite alsnog je vitamines en mineralen binnen! 

Kant-en-klare burrito’s

Een avondje op de bank is niet compleet zonder comfort food, en dankzij No Fairytales hoef je hiervoor niet meer voor een pizza te kiezen – hoe lekker dat soms is. In het vriesvak vind je nu namelijk ook kant-en-klare burrito’s.

Burrito Tex Mex en Wrap Falafel

De burrito’s komen in de smaken Tex Mex en Wrap Falafel. Ze zijn gevuld met verse groenten, laag in calorieën en een bron van vezels. Zo bevat de Burrito Tex Mex plantaardige gehakt van Garden Gourmet en 72% gesneden groenten. De Burrito Tex Mex is gemaakt de tomatentortilla van No Fairytales en is licht pittig van smaak.

De plantaardige Midden-Oosterse Wrap Falafel is gemaakt met een worteltortilla, gevuld met falafel en kruidige specerijen. Doordat de groenten direct zijn ingevroren, zijn de vitaminen en mineralen intact gebleven.

In de vriezer

De nieuwe burrito’s vind je in de vriezer bij de Albert Heijn, naast de pizza en andere diepvriesmaaltijden.

Lees ook: Aha: dit zijn de populairste pizza’s in Nederland

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en beeld: No Fairytales