06 april 2021
Marlieke

We blijven ook na de Paasdagen veel lekkers op tafel zetten!

Zijn alle paaseitjes al opgesmikkeld? Niet getreurd, want de Lidl heeft de volgende verwennerij al klaarstaan. Deze week komt de winkelketen met lavacakjes gevuld met Toblerone. En vanaf donderdag kun je in de supermarkt ook een Milka-hazelnotentaart scoren.

Toblerone-cakjes

In de Lidl-folder van deze week staan tientallen producten uit de Alpen, maar één lekkernij springt in het oog: de lavacakes met Toblerone. De zachte cakejes zijn gevuld met vloeibare chocolade én rijkelijk gegarneerd met gesmolten Toblerone-chocolade. Je vindt ze in de koeling voor 2,49 euro. Ook al hebben we ons de afgelopen dagen volgegeten met chocolade-eitjes, zo’n Toblerone-gebakje kunnen we niet weerstaan!

Milka-taart

Naast Toblerone is er natuurlijk nog meer heerlijke alpenchocolade, en ook die kun je vanaf donderdag vinden in de Lidl. De supermarktketen verkoopt vanaf dan een Milkataart met hazelnoten. Het typisch paarsgekleurde doosje vind je in de diepvries voor 3,99 euro.

Meer van de hartige hapjes?

Maken wij jou blijer met hartige hapjes? Niet alleen voor de chocolade hoef je naar de Lidl. Tussen de alpenproducten zitten bijvoorbeeld ook kaassnacks gevuld met Brie of Emmentaler, kaasfondue, aardappelkroketjes gevuld met roomkaas of spinazie-mozzarella en röstisticks met bacon.

Lees ook: Goed nieuws: Ferrero Rocher nu ook beschikbaar als ijsje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: videostill YouTube Tami Dunn