LIDL komt met zoete bitterballen met chocolade

30 november 2022
Jaimy Boer

Een zoete verrassing in een krokant jasje

LIDL heeft de feestdagen al in het vizier en vult de winkel langzaamaan met smakelijke producten. Voor de feestelijke momenten maken ze dit jaar ook een uitstapje naar het vriesvak. Ze komen namelijk met chocolade bitterballen – en die wil je proeven! 

Chocolade bitterbal

LIDL pakt net zoals ieder jaar helemaal uit met het kerstassortiment. De supermarkt brengt maar liefst twee folders uit die vol staan met zoete lekkernijen. Denk aan chocoladetruffels, feestkransen en… chocolade bitterballen. De buitenkans is krokant, net als bij normale bitterballen, maar dan met chocolade aan de binnenkant. Jum!

Schaaltje vol lekkers

Net als de hartige bitterbal, moet je de chocolade bitterbal bakken in de oven of airfryer. De bitterballen zijn gevuld met chocolade, witte chocolade-aardbeiensmaak en karamel-zeezout. In een verpakking zitten 12 stuks voor 3,49 euro. De grote vraag blijft alleen: waar ga je ze in dippen? Mosterd lijkt ons namelijk niet de beste saus. Wellicht karamelsaus of een sausje met glazuur?

Chocolade Met Likeur | 16 Stuks Aanbieding bij Lidl

Zoete kerst

Als je toch bij LIDL bent, is het geen verkeerd idee om langs de andere schappen met kerstproducten te lopen. Zo verkoopt de supermarkt een doos vol luxe kerstkoeken, vind je apfelstrudel voor maar 1,99 euro en nog meer zoete lekkernijen die niet mogen ontbreken bij het kerstdiner. Wij trekken vast een sprintje naar de supermarkt!

Lees ook: Aldi komt met de hutsbal: een bitterbal met hutspot

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: LIDL | Beeld: iStock, LIDL