16 november 2017
Maayke

Een pop-up winkel met oneindig veel keuzes in KitKats klinkt als een droom

Een leven zonder KitKat bestaat niet. Deze lekkernij siert al jaren naast de bekende Snickers en Marsen de supermarktschappen. In Japan staan ze er inmiddels om bekend om met veel vreemde KitKat-smaken op de markt te komen, maar wij bij Kookfans houden het liever bij de heerlijke KitKat-fudge en milkshakes met KitKat-recepten.

Wil je toch een keer je vertrouwde KitKat op een andere manier proberen? Zet dan maar alvast woensdag 29 november in je agenda!

Pop-up winkel
Wat waren wij op de redactie blij toen we hoorden dat er in Nederland de allereerste KitKat pop-up winkel geopend gaat worden. Op Utrecht centraal komt een echte KitKat Chocolatory waar je zelf exclusieve KitKats kunt laten maken. Van begin tot het eind kun je hier je eigen KitKat personaliseren. Zo is het mogelijk om uit 3 verschillende soorten chocolade voor je KitKat te kiezen en zijn er 15 ingrediënten voor 3 toppings. Daarnaast kun je zelfs nog je eigen verpakking ontwerpen met 6 verschillende teksten.

Exclusieve smaken
Zelf je eigen KitKat ontwerpen is natuurlijk hartstikke leuk, maar heb je hier niet zoveel tijd voor dan is het ook mogelijk om andere exclusieve smaken KitKats te kopen. Zo zullen er speciale smaken zoals pepernoot, stroopwafel en karamelblokjes te verkrijgen zijn. De pop-up winkel zal op woensdag 29 november zijn deuren openen. Hierna zullen de deuren geopend blijven tot en met zaterdag 23 december. Snel in je agenda zetten dus!

Ook leuk: Een KitKat in bladerdeeg levert een ontbijtrecept op dat om te watertanden is!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: Pixabay