11 november 2020

De Hollandse bitterbal wordt in een spicy Zinger-jasje gestoken

Vanaf vandaag kun je bij KFC niet alleen meer terecht voor Amerikaanse fried chicken. Nee, je kunt er nu ook een lekkere Hollandse snack krijgen. De fastfoodketen lanceert namelijk de spicy Zinger bitterbal: een pittig gekruide kipbitterbal. Mét zoetzure mosterdsaus. 

KFC bitterbal

De bitterballen van KFC zijn – natuurlijk – gemaakt van kip. De snack is pittig gekruid, vandaar ook de naam spicy ZingerZelfs het zoetzure sausje heeft een Hollandse make-over gekregen met een vleugje mosterd. Je kunt de bitterballen van KFC bestellen in buckets van drie, zes en achttien stuks. En goed nieuws: ze krijgen het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Wij willen de spicy Zinger bitterbal zeker wel proberen!

Rotterdam

Om de lancering van de spicy Zinger bitterbal te vieren, opende KFC een wel heel bijzondere locatie. De voormalig specerijenmolen ‘De Ster’ aan de Kralingse Plas in Rotterdam werd omgetoverd tot een bezorgrestaurant. Woon je in de regio Rotterdam? Dan kun je de bitterballen vanuit de molen bij je thuis laten bezorgen met Uber Eats. Geen zorgen als je elders in het land woont. Ook jij kunt genieten van de Hollandse snack. De bitterballen zijn te koop bij alle KFC-restaurants in Nederlands via de drive, bezorging of afhalen – tot het einde van het jaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf vandaag onze speciale Zinger Bitterballen op het menu, e?n een pop-up delivery store IN EEN MOLEN ??? Go try ‘em! ?

Een bericht gedeeld door KFC Nederland (@kfcnederland) op

Lees ook: Dít is waarom je beter twee hamburgers in plaats van ééntje kunt bestellen bij McDonalds!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Culy |  Beeld: Videostill YouTube