08 januari 2021

De kok deelt een kiekje uit de oude doos

De internettrend om op donderdag een leuke foto uit de archieven te trekken is ook chef Julius Jaspers niet ontgaan. De televisiekok deelt zijn Throwback Thursday en neemt ons mee terug naar 12 jaar geleden… 

Terugblikken

Julius Jaspers kennen we natuurlijk van Topchef, maar de kok heeft inmiddels ook een dikke stapel kookboeken op zijn naam staan. Toch deelt Julius op zijn sociale media niet alleen maar kiekjes van zijn culinaire bereidingen. Ook zelf poseert hij regelmatig voor de foto, en daarbij mag een foto uit de oude doos op z’n tijd niet ontbreken. Onlangs deelde hij onderstaand beeld met de tekst: “Een stuk jonger en dunner, jaar of 12 geleden in de Kauwgomballenfabriek…”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julius Jaspers (@juliusjaspers)

Kerstmenu en kookboeken

Julius is misschien minder vaak op televisie te zien dan vroeger, maar de topkok zit zeker niet stil. Tijdens de drukke feestdagen heeft hij in de keuken gestaan om honderden mensen een smakelijke kerst te bezorgen. Ook laat hij op Instagram weten dat hij net zijn nieuwste kookboek naar de uitgever heeft gestuurd. Wij zijn benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Julius Jaspers (@juliusjaspers)

Lees ook: Dit is waarom je couscous beter niet in kokend water kunt weken

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: Videostill