18 maart 2021
Sabine

Zijn zoontje Lux is volgens vader Jim een echt ‘Nutella-monstertje’

Acteur Jim Bakkum blijkt niet alleen talentvol op het witte doek, ook in de keuken weet de acteur wel van wanten. Op vrijdag is het pannenkoekenmiddag in huize Bakkum en de zanger flanst deze lekkernij dan vaak zelf in elkaar. Wat hij zijn kids dan het liefst voorschotelt? Je vindt het vanaf vandaag in Jims eigen pannenkoeken e-book! 

Jim Bakkum bakt

Morgen is het Nationale Pannenkoekendag in Nederland en die lekkere dag laten Jim Bakkum en Nutella niet zomaar aan zich voorbij gaan. De twee sloegen de handen ineen en lanceren vandaag het e-book Jim Bakkum bakt. In het receptenboek deelt de acteur en vader van drie onder andere de pannenkoekenfavorieten van zijn gezin.

Vrijdag = pannenkoekendag

Pannenkoeken zijn onder veel Nederlanders een geliefde lekkernij. Het fijne hieraan is dat ze makkelijk te maken zijn en dat kinderen er gek op zijn. Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda schotelen hun kids daarom vaak op vrijdag pannenkoeken voor, die ze uiteraard zelf maken. “Bij ons thuis bakken we op vrijdagmiddag meestal pannenkoeken als de kids van school komen”, deelt de pannenkoekenboekauteur. “Na de schoolweek betekent dit voor de kinderen echt: weekend!”

Nutella

In huize Bakkum is Nutella een geliefde spread voor op de pannenkoek. Volgens Jim maakt de hazelnootpasta op je pannenkoek het feest helemaal compleet. Het lijkt erop dat zoon Lux dat helemaal met zijn vader eens is, want het jochie lust er wel pap van. “Mijn zoon Lux is echt een Nutella-monstertje”, laat Jim weten.

Het pannenkoekenboek Jim Bakkum bakt is vanaf vandaag gratis te downloaden op de website van Nutella.

Lees ook: Dit is de favoriete thee van Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Nutella | Beeld: Jim Bakkum bakt